Notice: Undefined index: menu_elozo in /var/www/clients/client57/web151/web/index.php on line 14

Notice: Undefined index: menu in /var/www/clients/client57/web151/web/index.php on line 95
VACSI KFT. - KECSKEMÉT

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Kérem engedje meg, hogy bemutassam a Vacsi Hús és Húskészítmény Nagykereskedelmi Kft-t.

A Vacsi Kft. 15 éves múltra tekint vissza. 1998. áprilisában alakult, két család tulajdonában lévő magyar vállalkozás. A cég alapítása óta fokozatosan jutott egyre feljebb, s napjainkra elérte, hogy a magyarországi nagykereskedelem egyik meghatározó szereplőjévé váljon. Ennek eredménye az a közel 1200 elégedett partner, akiket országszerte 20 teherautóval szolgálunk ki.

 

Hazánk 60 százalékában jelen vagyunk, egészen pontosan 10 megyében terítünk. Immár a külföldi piacon is igyekszünk teret hódítani.

 

Fejlődésünk fő irányvonala a minőség és a szolgáltatások lehető legmagasabb szintre juttatása. A legfontosabb a folyamatos megújulás, új termékek bevezetése a piacra. A profilbővítésnek köszönhetően tej-, illetve fagyasztott termékek árusítását is megkezdtük 2011 májusában.

 

A „Hírös” termékcsalád 2009-ben került első ízben a boltok polcaira, melynek minőségére a Vacsi saját márkanévvel vállal garanciát. A paletta folyamatosan bővül, jelenleg 13 termék tartozik ebbe a körbe.

 

Vásárlóinkkal és beszállítóinkkal kölcsönösen korrekt üzleti viszonyt alakítottunk ki. A kezdetek óta arra törekszünk, hogy a Vacsi Kft a kereskedelem és a szállítás szempontjából egy megbízható céget jelentsen minden partnerünk számára, ezért járműparkunkat folyamatosan ehhez fejlesztjük. Kecskeméti telephelyünkön több mint 50 magasan képzett alkalmazott dolgozik azon, hogy az értékesítés, illetve kiszállítás gördülékenyen folyjon. Mindezeknek köszönhetjük jó hírnevünket.

 

Ezúton ajánljuk cégünket, és bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődésüket.

 

Termékeink

Készítette:
Bejelentkezés
Jelentkezzen be a katalógus letöltéséhez.
Email címe
Jelszava
Kérem töltse ki a fenti mezőket!